Channable

Channable is een e-commerce platform dat bedrijven helpt om hun producten en diensten te beheren en te optimaliseren voor online verkoopkanalen. Het stelt verkopers in staat om hun productinformatie te synchroniseren, aan te passen en te optimaliseren voor verschillende online marktplaatsen, prijsvergelijkingswebsites, advertentieplatforms en andere digitale kanalen. Met Channable kunnen bedrijven hun productcatalogi eenvoudig beheren, advertentiecampagnes automatiseren, de zichtbaarheid van hun producten vergroten en de verkoop stimuleren. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en krachtige tools om het e-commerceproces te stroomlijnen en te vereenvoudigen.

Odoo

Odoo is een uitgebreide bedrijfsapplicatie dat alle aspecten van een bedrijfsvoering omvat, zoals verkoop, inkoop, voorraadbeheer, boekhouding, HRM (Human Resource Management) en meer. Het biedt een modulaire aanpak, wat betekent dat gebruikers specifieke modules kunnen selecteren en aanpassen op basis van hun bedrijfsbehoeften. Met Odoo kunnen bedrijven verschillende bedrijfsprocessen integreren in één enkele softwareoplossing, waardoor ze efficiënter kunnen werken en de communicatie tussen afdelingen kunnen verbeteren.

Dit brengen we samen

Odoo kan effectief worden ingezet als een PIM (Product Information Management) systeem vanwege zijn uitgebreide functionaliteiten en flexibiliteit. Met Odoo kun je gedetailleerde productinformatie beheren, zoals specificaties, afbeeldingen, prijzen en voorraadniveaus. Je kunt eenvoudig nieuwe producten toevoegen, bestaande informatie bewerken en updates in realtime doorvoeren. Bovendien kunnen we missende datavelden heel eenvoudig toevoegen, en biedt Odoo ook de mogelijkheid om productvarianten, bundels en prijsschema’s te beheren. Met de modulaire aanpak kun je Odoo aanpassen aan je specifieke PIM-behoeften en het integreren met andere bedrijfsprocessen voor een naadloze workflow.

Het koppelen van de Odoo PIM aan Channable vormt een uitstekende keuze voor e-commercebedrijven. Odoo biedt een krachtig en veelzijdig bedrijfsbeheersysteem, terwijl Channable gespecialiseerd is in het optimaliseren van productinformatie en distributiekanalen. Door de integratie kunnen bedrijven profiteren van de end-to-end mogelijkheden van Odoo, zoals voorraadbeheer, orderverwerking en financiële processen, terwijl ze tegelijkertijd gebruikmaken van Channable’s geavanceerde tools voor het beheren en optimaliseren van productdata voor verschillende verkoopkanalen. Deze combinatie stelt bedrijven in staat om efficiëntie te verbeteren, de zichtbaarheid van producten te vergroten en de verkoop te stimuleren.Hulp nodig of opzoek naar een Odoo partner?

Wil je meer weten over deze koppeling, of andere mogelijkheden met Odoo? Ik denk graag met je mee!Ook gaan koppelen?

Is er binnen jullie organisatie ook behoefte om Odoo aan Channable, of andere applicaties te koppelen?

Neem contact met ons op