Wij zijn jouw officiële Odoo partner

Bij Wesolved kun je vrijblijvend advies vragen aan een Odoo specialist. Odoo is een opkomende speler in de open source ERP en CRM markt. Odoo kent ondertussen al meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd waarbij ze ook grote bedrijven tot hun klanten mogen rekenen zoals Toyota en WNF. Hierbij probeert Odoo in tegenstelling tot directe concurenten SAP en Microsoft Dynamics een totaaloplossing voor elke organisatie te bieden. Het overzichtelijke systeem van Odoo combineert functies zoals boekhouding, verkopen, kassa’s, inkopen en nog veel meer. Met dit grote aantal functies is het aan te raden om een Odoo specialist in te schakelen om jou op weg te helpen.

Advies nodig?

Odoo specialisten bij Wesolved

Wesolved Odoo specialisten hebben jarenlange ervaring in het werken met Odoo. We hebben diverse organisaties mogen helpen bij de implementatie van dit ERP systeem, zie ook onze cases. Met Odoo haal je een complete bedrijfsapplicatie binnen. Niet alleen kun je je verkopen erin bijhouden en kassa’s koppelen, je kunt bijna alle processen van je bedrijf erin verwerken.

Denk aan de boekhouding, facturering, agenda’s, e-mail marketing, projectmanagement en zo nog veel meer.  Met Odoo wordt een hoop mogelijk. Al die functies kunnen wat overweldigend zijn. Je moet uitzoeken wat je wel en niet wilt gebruiken en waar alle functies precies zitten. Onze Odoo specialisten helpen je graag op weg bij de inrichting van Odoo en de ontwikkeling van jouw eigen branche- of bedrijfsspecifieke modules.

Odoo inrichting

Naast de inrichting en ontwikkeling bieden onze Odoo specialisten ook de juiste infrastructuur- en supportcontracten aan om je bedrijfsapplicatie stabiel te laten draaien. Zo sta je er dus nooit alleen voor! We helpen je graag op weg in het multifunctionele systeem. We staan voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden, totdat je zelf helemaal je weg hebt gevonden in Odoo.

trots op wat we maken

Voorbeelden Odoo implementatie


Odoo inzetten voor jouw bedrijf?

Odoo heeft zijn succes bewezen bij zowel startups, mkb’ers als enterprises. Zodra je eenmaal hebt gemerkt hoe flexibel het is om in Odoo te werken, hoe compleet het pakket is, en daarbij ook nog de kosten beheersbaar hebt weten te houden, vraag je je af waarom je dit niet eerder hebt gedaan. Een Odoo implementatie staat gegarandeerd aan het verlagen van je operationele kosten, en het verder professionaliseren en automatiseren van al je bedrijfsprocessen.

Wij denken mee!


Wij zijn officiële Odoo partner

Als IT consultant en developer help ik je bij het implementeren van ERP en CRM oplossingen.Alles over Odoo

Zelf ervaren hoe Odoo jouw organisatie kan versterken?

Vraag een demo