Odoo ervaringen

De afgelopen jaren hebben we al vele Odoo integraties mogen verzorgen voor bedrijven in Nederland en België. Zo zijn we voor mooie opdrachtgevers als Essent België, VHB Group, Lucio International en MaxxTools B.V. Odoo partner.

Recente projecten


Wij zijn creatieve IT’ers met passie voor slimme oplossingen

De snelste manier tot efficiënte bedrijfsprocessen

Essent België

“Wesolved heeft ons geholpen bij het vereenvoudigen van onze bedrijfsprocessen. We hebben onze efficiëntie sterk verbeterd, waardoor we meer tijd hebben om te focussen op kritieke taken in de uitvoering. De implementatie ging vlekkeloos en professioneel in 3 fases. De betrokkenen binnen onze organisatie zijn erg goed meegenomen in het proces.”

VHB Group

“Wesolved heeft ons geholpen en geadviseerd bij het selecteren van de juiste software en systemen, waaronder Odoo en hebben ons geleerd hoe we belangrijke taken kunnen automatiseren en meer inzicht kunnen krijgen in de uitgevoerde taken. We konden na de integratie al in de eerste maand resultaten zien en zijn erg tevreden met hoe Odoo werkt.”

Lucio International

“Odoo heeft ons veel tijd en geld bespaard. We waren al bekend met Odoo, maar de hulp van de specialisten van Wesolved heeft ons geholpen om het nog beter te begrijpen en inzetten. De implementatie was snel en zorgvuldig verzorgd en in het hele proces hebben we geen problemen gehad. We zijn heel blij, maar nog belangrijker onze klanten beoordelen onze service nu ook beter.”

MaxxTools B.V.

“We hadden al een ERP-oplossing, maar Odoo heeft ons werkleven veranderd. De software is eenvoudig te gebruiken en ze hebben ons geholpen om de juiste Apps te selecteren. De implementatie was een vloeiend proces en kunnen nu dankzij de implementatie en inzet van Odoo ook onze e-commerce oplossing vernieuwen. We zijn blij dat we gekozen hebben voor Odoo en Wesolved.”