Odoo software

Odoo is open source ERP software waarmee wij bedrijven helpen bij het stroomlijnen en automatiseren van belangrijke bedrijfsprocessen. Odoo bestaat uit verschillende krachtige apps waarmee je de functionaliteiten kunt afstemmen op de behoefte en werkwijze van jouw bedrijf.

Voordelen ERP systeem Odoo

Kleine- of MKB bedrijven kunnen veel voordeel hebben door gebruik te maken van een ERP systeem zoals Odoo. Bijvoorbeeld een betere interne samenwerking, betere klantcommunicatie, hogere efficiency, verhogen productiviteit en meer inzicht. Odoo biedt alle belangrijke functies voor financiële administratie, sales, voorraadbeheer, klantrelaties, personeelsbeheer, marketing, projectmanagement en bedrijfsanalyse. Wij helpen je graag bij het stroomlijnen van belangrijke bedrijfsprocessen, wat ervoor gaat zorgen dat je beter inzicht hebt van jouw bedrijf en betere beslissingen kunt maken. Het verbeteren van de klantenservice en communicatie is voor ons altijd één van de eerste en belangrijkste prioriteiten.

Odoo voor betere processen en gebruikerservaring

Efficiëntie en het verminderen van kosten is een belangrijke reden waarom veel bedrijven voor Odoo kiezen. Maar wanneer we samen ons gaan focussen op het verbeteren van de klanttevredenheid, blije medewerkers en het verhogen van de productiviteit zul je zien dat efficiëntie en lagere kosten altijd samen gaan. Als Odoo partner helpen wij bij het integreren van Odoo in jouw organisatie. Onze Odoo experts hebben veel ervaring in het implementeren en het inrichten en verslimmen van jouw bedrijfsprocessen.

Odoo Apps

Odoo Community vs Odoo Enterprise

Wat zijn de verschillen tussen Odoo Community en Odoo Enterprise?

Verschillende Odoo versies

Odoo API

Systemen met elkaar koppelen

Odoo in jouw IT landschap

Odoo biedt een uitgebreide en sterke API die het koppelen met andere systemen binnen jouw bedrijf eenvoudig maakt. Dit is waar onze Odoo specialisten goed in zijn. Niet alleen het inrichten en opzetten van Odoo voor jouw bedrijf maar ook Odoo koppelen aan bestaande systemen en jouw IT landschap verslimmen. Door bestaande systemen slim te koppelen met Odoo worden processen beter op elkaar afgestemd en zijn onze Odoo specialisten in staat om belangrijke processen inzichtelijk te maken.

Mogelijkheden bespreken?

Meer weten over Odoo?

Plan een gratis adviesgesprek met één van onze Odoo specialisten.


Vrijblijvend advies van onze Odoo specialisten via een online teams meeting.  • Odoo Silver Partner
  • Betrokken bij jouw organisatie
  • Aangesloten bij ICT Waarborg
Odoo Silver partner
Hulp nodig of opzoek naar een Odoo partner?

Wil je meer weten over de software of specifieke Odoo Apps? Ik denk graag met je mee!