Odoo sales

Odoo is ook een geweldige oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een krachtig verkoopsysteem. Met Odoo kun je het verkoopproces heel efficiënt en inzichtelijk organiseren, waardoor jouw sales afdeling sneller en beter klanten kan benaderen. De sales app van Odoo maakt het mogelijk om jouw klanten producten en diensten aan elkaar te koppelen. Zo kun je de processen voor verkoop en klantenservice optimaliseren. In Odoo sales kun je jouw verkoopteam beheren, klantinformatie beheren, betalingen verwerken, verkooprapporten genereren en meer.

Odoo de beste keuze

Odoo Sales is de beste oplossing als je op zoek bent naar een betrouwbare verkoopoplossing die je makkelijk kunt koppelen met andere afdelingen en processen binnen jouw bedrijf.

Vragen over Odoo Sales?

Klanten direct en persoonlijk benaderen

Met Odoo sales kun je klanten op verschillende manieren benaderen. Je kunt gebruik maken van emailmarketing, sociale media, campagnes, advertenties en meer. Met Odoo sales kun je ook jouw klanten op de hoogte houden van de laatste producten, aanbiedingen en nieuws artikelen die betrekking hebben op deze klant. Jouw sales team kan ook eenvoudig verkooprapporten genereren, waardoor je een goed inzicht krijgt in de verkopen van jouw team en per klant. Odoo sales biedt een gebruiksvriendelijke omgeving, waarin je gemakkelijk de verkoopprocessen per klant of type kunt beheren. Je kunt producten koppelen aan een klant, aanbiedingen maken, verkoopdata van klanten in kaart brengen, betalingen verwerken en meer.

trots op wat we maken

Odoo Sales klantcases


Betrouwbare sales oplossing

Als je op zoek bent naar een betrouwbare verkoopoplossing van jouw bedrijf, dan is Odoo de beste keuze. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over Odoo sales of als je hulp nodig hebt bij het instellen van jouw sales proces. Wij helpen je graag verder!

Geïnteresseerd? Laten we kennismaken.

Wij ontwikkelen al sinds 2018 software op maat om bedrijfsprocessen efficiënter te maken of op elkaar te laten aansluiten.

Project bespreken