Waarom kiezen voor iOS apps?

Bij Wesolved kun je een iOS app laten maken, geheel naar jouw wensen. iOS is in Nederland het op één na meest populaire besturingssysteem voor mobiele telefoons en tablets. Wanneer je eenmaal een app laat maken, wil je natuurlijk ook dat deze geschikt is voor iPhones en iPads. Het maken van een iOS applicatie vereist kennis van de speciale programmeertaal Swift. Zelf een iOS applicatie maken is daarom moeilijk. We raden je aan om een iOS app te laten maken bij een expert, die de app voor jou op maat kan ontwikkelen. De grootste voordelen van iOS-apps ziet u hiernaast op een rijtje.


Wij zijn creatieve IT’ers met passie voor slimme oplossingen

De snelste manier tot efficiënte bedrijfsprocessen

iOS app laten maken bij Wesolved

Wesolved heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van iOS apps. Bij ons laat je een app maken van pure top kwaliteit en met de juiste functies. Als de applicatie eenmaal klaar is, kun je deze gaan testen. Zijn er achteraf bepaalde functies die je graag zou willen toevoegen of heb je opmerkingen over het design? Hier zijn we flexibel in. Je kunt dit altijd aan ons doorgeven zodat we de benodigde aanpassingen kunnen verwerken. Wanneer de iOS applicatie helemaal af is, regelen we ook de distributie en het verdere onderhoud. We plaatsen de app voor je in de App Store, en zorgen dat deze blijft werken zodat je die zorg zelf niet hebt.

Een app plaatsen in de App Store is niet zomaar gedaan. Apple is streng en eist een hoogstaande app van je. Apple heeft een gids opgericht met richtlijnen voor een kwalitatieve app. De applicatie moet qua content, design en functies van meerwaarde zijn voor de App Store en de gebruiker. Daarom wil jij je iOS app laten maken door een expert.

We hanteren een hele fijne prijs-kwaliteit verhouding, zodat ook kleine organisaties toegang hebben tot de voordelen van iOS apps. Je kunt bij ons altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Onze IT-experts denken graag met je mee en komen met een passend voorstel voor jouw organisatie.

App laten ontwikkelen

Gebruikerservaring verbeteren

iOS app laten maken

Niet alleen heeft Apple een groot publiek, Apple staat ook voor kwaliteit en goede beveiliging. Een app is daarnaast een mooie toevoeging aan je huidige kanalen. Zo werken iOS apps over het algemeen sneller en gebruiksvriendelijker dan websites. Met slechts de benodigde functies en een overzichtelijk design ervaren de gebruikers veel gemak van een app. Daarnaast is een app een belangrijk communicatiekanaal tussen jou en de klanten. Je kunt meldingen, cadeautjes en informatie aanbieden via de app zodat het klantcontact optimaal is. Een gebruiker kan jouw applicatie zowel op een iPhone als iPad installeren, waardoor jouw app en meldingen altijd beschikbaar zijn.

Ios app ontwikkelen

Zelf uitvinden hoe een app ontwikkeld door Wesolved je bedrijf een boost gaat geven? Vraag naar de mogelijkheden

Offerte aanvragen