Waarom kiezen voor WooCommerce?

E-commerce platform WooCommerce is een van de meest gebruikte platformen voor kleinere en grote webshops, voornamelijk door de grote gebruiksvriendelijkheid. WooCommerce is te gebruiken op een WordPress website. Als je momenteel al een webshop hebt op basis van WordPress, kunnen we eenvoudig de integratie voor je verzorgen. Wil je een hele nieuwe WooCommerce webshop opstarten? We maken graag een WordPress website voor jou op maat, met een WooCommerce webshop.

Benieuwd naar WooCommerce?

Zelf eens de eerder ontwikkelde WooCommerce webshops van Wesolved bekijken?

Bekijk portfolio

WordPress en WooCommerce

Wereldwijd is WordPress één van de meest gebruikte CMS-systemen voor websites. Heb jij ook een WordPress website? Dan past WooCommerce er qua stijl fantastisch bij. Een WordPress website en een WooCommerce webshop lopen naadloos in elkaar over, omdat WooCommerce volledig is afgestemd op WordPress. WooCommerce zal daarom voor een WordPress gebruiker vertrouwd aanvoelen. WooCommerce is in de basis makkelijk en voordelig in gebruik.

Daarnaast is WooCommerce ook nog eens ontzettend vriendelijk voor maatwerk aanpassingen. Zo kun je zelf gemakkelijk wijzigingen doorvoeren in de prijzen, productomschrijvingen of klantgegevens. Gun jezelf en je klanten extra overzicht en bestelgemak. Laat je webshop maken door Wesolved en krijg een volledig geoptimaliseerde WooCommerce webshop die past bij jouw website, design en wensen.

WooCommerce specialisten

E-commerce

Experts in WooCommerce

Weet je nog niet zeker of WooCommerce de juiste keuze is voor jou? Je kunt altijd vrijblijvend advies vragen aan onze IT-specialisten. We luisteren graag naar jouw wensen en komen snel bij je terug met een passend voorstel voor jouw webshop.

WooCommerce webwinkel laten maken

Een WordPress plugin plaatsen op mijn website, daar heb ik toch geen IT-specialist voor nodig? Een veel gestelde en ook logische vraag. Om echter optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies, is het wel aan te raden om een IT-specialist te raadplegen. Wij kunnen voor jou alle functies juist instellen en helpen bij de inrichting van de shop. Ook kunnen we je helpen bij de koppelingen met (betaal)systemen en de koppeling met Facebook of Google. Demolium laat elke Woocommerce webshop helemaal aansluiten op jouw eigen specifieke wensen.

Geïnteresseerd?