Waarom kiezen voor OpenCart?

OpenCart is een succesvol open-source PHP webshopplatform. OpenCart is heel gebruiksvriendelijk en met name geschikt voor kleine tot middelgrote webshops. Een webshop op basis van OpenCart is volledig en biedt veel gebruiksgemak. Daarbij heb je veel vrijheid voor het maken van diverse aanpassingen. Naast een ruim standaard aanbod aan modules, helpt Wesolved jou ook graag met het ontwikkelen van maatwerkmodules om een extra concurrentievoordeel te behalen.

OpenCart webshop laten maken bij Wesolved

OpenCart webwinkel systeem

Een OpenCart webshop opstarten

Een OpenCart webshop opstarten gaat snel en eenvoudig. Met behulp van Wesolved draait jouw webshop binnen een paar dagen. Ontwikkel enkel wat je nodig hebt: wij kijken samen met jou naar wat je precies wilt, zodat we niet onnodig te complexe zaken gaan ontwikkelen en jij geen overbodige kosten gaat maken. We zorgen dat jouw webshop een unieke uitstraling heeft, door het designen van een eigen webshopontwerp welke extreem gebruiksvriendelijk en conversiegericht is.

Omdat het een open source platform is, is OpenCart extra flexibel. Door het open karakter van de software worden oneindig veel maatwerkaanpassingen mogelijk. Wil je eens kijken of OpenCart ook de basis is die jij nodig hebt? Neem dan contact op met een van onze OpenCart specialisten. We kijken graag samen met jou naar wat OpenCart voor jouw webshop kan betekenen.

Heb je al een OpenCart webshop?

Maak je al gebruik van OpenCart, maar heb je het gevoel dat je er nog niet het maximale uithaalt? Neem eens contact met ons op, zodat wij jouw webshop kunnen nalopen. We komen graag met innovatieve oplossingen om jou te helpen bij het bereiken van je online doelen.

Mogelijkheden bespreken?