Vind ons op de Odoo Roadshow in Maastricht!

WeSolved is trots om sponsor te zijn van de Odoo roadshow in Maastricht op 25 april 2023. Odoo is een alles-in-één bedrijfssoftware die bedrijfsprocessen integreert, van boekhouding tot voorraadbeheer tot CRM en meer. Odoo is een van de meest uitgebreide en populaire bedrijfs-software oplossingen op de markt voor kleine en middelgrote ondernemingen.

De Odoo roadshow is een fantastische gelegenheid voor bedrijven om meer te weten te komen over de Odoo software en hoe deze kan worden gebruikt om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter te maken. Tijdens de roadshow zullen er presentaties worden gegeven door Odoo zelf die diepgaande inzichten en best practices delen over het gebruik van de software. WeSolved heeft tijdens deze roadshow een eigen stand waarbij je kennis kunt maken met ons team, waarbij we leuke goodies uitdelen, en natuurlijk advies geven over hoe Odoo te implementeren is in jouw organisatie.

Daarom nodigt WeSolved je uit om te registreren als bezoeker van de roadshow. De registratie is gratis en er is geen verplichting om de software te kopen. Dit is een kans om meer te weten te komen over de software en te zien of het geschikt is voor jouw bedrijf.

Om je te registreren voor de Odoo roadshow in Maastricht, klik hier om naar de website van Odoo te gaan, en kun je je vrijblijvend aanmelden. Het duurt slechts enkele seconde om je aan te melden. We kijken er naar uit om je te zien op de Odoo roadshow in Maastricht!