Odoo kassa, gebruiksvriendelijkheid troef

Iedereen die een winkel wil opstarten heeft uiteraard behoeften aan een kassa. De keuze voor het kassasysteem is er één die ongelofelijk belangrijk is. Voor een kassa geldt dan ook dat ze dient te voldoen aan verschillende eisen en verwachtingen. In eerste instantie moet ze natuurlijk betrouwbaar zijn. Je wil het niet tegenkomen dat je kassa plots foutieve resultaten geeft of ze bijvoorbeeld niet werkt wanneer je ze nodig hebt. Bovendien geldt voor een kassa bij voorkeur ook dat ze op elk mogelijk apparaat moet werken. Stel jij ook deze eisen aan het nieuwe kassasysteem waar je gebruik van gaat maken? Dan hebben we met de Odoo kassa een uitstekend systeem om aan jou voor te stellen!

Inzetbaar op alle mogelijke apparaten

Wanneer je een kassa wenst te kopen zal je daarbij bij jezelf willen denken op welk systeem je deze nu precies gaat opzetten. Voor heel wat kassasystemen op de markt geldt dat je daarbij rekening moet houden met bepaalde restricties. Dat geldt niet voor de Odoo kassa. Voor dit type van kassasysteem geldt namelijk dat je ze kan installeren op:

  • Tablets;
  • Laptops;
  • Destkopcomputers;
  • Industriële machines;

Ongeacht het soort hardware waar je gebruik van wenst te maken, je zal dus altijd kunnen vaststellen dat Odoo kassa er moeiteloos op kan worden geïnstalleerd.

Geniet van de slimme interface van Odoo Point of Sale

Odoo POS is gebaseerd op een slimme interface. Deze interface is in de praktijk moeiteloos inzetbaar door elk kleinhandelsbedrijf. Kenmerkend voor deze software is bovendien ook dat ze ongelofelijk flexibel is. Dit zorgt er voor dat je altijd de mogelijkheid hebt om Odoo POS precies op die manier te configureren zodat ze uiterst precies aan je behoefte zal weten te voldoen. De keuze voor de Odoo kassa is er bovendien ook één die je een uitstekende betrouwbaarheid garandeert. Je kan met behulp van deze software zeer eenvoudig nieuwe winkels opzetten. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een internetverbinding. Van zodra het verkooppunt is opgezet kan je ze overal en altijd gebruiken. Je dient er als gebruiker van de Odoo kassa wel rekening mee te houden dat een internetverbinding altijd is vereist voor het opzetten van een nieuw verkooppunt. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat de software volledig operationeel blijft, ook wanneer ze eens volledig van het wereldwijde web ontkoppeld is geraakt.

Samenwerking met het Odoo voorraadbeheer

Vandaag de dag is het zo dat de efficiëntie waar op kan worden gerekend van zeer groot belang is bij het opzetten van een kassasysteem. Dat heeft Odoo goed begrepen. Het is namelijk zo dat elke transactie van het POS kan worden gesynchroniseerd met Odoo voorraadbeheer. Het is hierdoor onder meer mogelijk om realtime de beschikbaarheid van producten te zien zonder dat er daar tijd bij verloren gaat. Daarnaast is het zo dat het POS eveneens compatibel is met Odoo eCommerce. Het is dan ook niet langer nodig om aparte voorraden op te stellen voor de twee applicaties. Op deze manier kan jij je als ondernemer ten volle richten op de ontwikkeling van je multi-channelbedrijf.