Waarom kiezen voor een customized applicatie?

Software op maat laten maken, waarom zou je het eigenlijk doen? Er is op het internet een hoop software te vinden voor allerlei doeleinden. Sommige gratis, sommige betaald. Zo kun je WordPress gebruiken voor je website en Shopify of Odoo voor je webshop. De mogelijkheden met standaard software zijn echter beperkt. Je moet het doen met de beperkte functies die de applicatie aanbiedt. Je gebruikt dus iets wat niet 100% passend is bij jouw wensen en bedrijf en betaalt mogelijk ook nog extra voor functies die je niet eens gebruikt.

Helemaal naar wens gemaakt

Met maatwerk software kun je de applicatie precies vormen naar jouw wensen. Door software op maat bij ons te laten maken, kunnen we alle benodigde functies inbouwen en koppelingen maken met de systemen die je al gebruikt. Met maatwerk software gaat er ineens een deur vol met mogelijkheden open! Maatwerk software bij Wesolved biedt een hoop voordelen:

Projecten bekijken

Flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid

Het fijnste aan software op maat is natuurlijk dat je al je wensen kunt aangeven. Of het nou om een online game, een data platform of een ander online platform gaat, wij vormen het naar jouw wensen en doelen. Dat maakt de applicatie extra gebruiksvriendelijk voor jou en de werknemers. We overleggen met elkaar welke functies er verwerkt moeten worden in de software. Je kunt naderhand altijd nog aangeven of er iets extra’s moet gebeuren, zoals een aanpassing of extra functies toevoegen.

Bij standaardapplicaties heb je helaas niet altijd de mogelijkheid om al je bestaande systemen en apps te koppelen. Bij Wesolved maken we graag de benodigde koppelingen voor je, waardoor de ontwikkelde maatwerk applicatie volledig past in jouw it landschap. Dit voorkomt een hoop moeilijkheden en bespaart een hoop tijd in je organisatie, omdat je zoveel mogelijk vanuit één systeem kunt doen.

trots op wat we maken

Recente projecten


Geïnteresseerd? Laten we kennismaken.

Wij ontwikkelen al sinds 2018 software op maat om bedrijfsprocessen efficiënter te maken of op elkaar te laten aansluiten.

Project bespreken